Câți spectatori vor fi lăsați pe Stadionul Municipal din Botoșani la meciul de duminică împotriva Rapidului!

Jandarmii din Gruparea Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău, împreună cu polițiștii și pompierii botoșăneni, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în municipiul Botoșani, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani și Rapid București, partidă ce se va disputa duminică, 22 august a.c., pe stadionul municipal din localitate, cu începere de la ora 21.30.

Partida de fotbal se va desfășura cu spectatori, în limita a 75% din capacitatea stadionului, în condițiile situației epidemiologice actuale.
Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată a arenei sportive, pe traseele de afluire și defluire a spectatorilor precum și în zonele de filtrare și control de la porțile de acces în stadion.În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, activitățile privind accesul, îndrumarea și supravegherea publicului in stadion, precum și paza vestiarelor se realizează de către agenții societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pentru prevenirea introducerii în stadion a obiectelor interzise, reprezentanții firmei de securitate vor efectua un control corporal preventiv asupra spectatorilor, înaintea permiterii accesului în stadion.

Forțele de ordine recomandă spectatorilor să se manifeste în mod civilizat, să respecte măsurile stabilite de organizator și să evite implicarea în incidente prin delimitarea de orice formă de violență verbală sau fizică, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *