FOTO! Centru de zi modern pentru bătrânii dintr-o localitate din Botoșani, cu bucătărie, sală de mese, băi cu jacuzzi, dar și spații pentru activități recreative

Bătrânii singuri și neajutorați din comuna Cosula din județul Botoșani beneficiază, de vineri, de servicii sociale gratuite într-un centru de zi ultramodern.

Administraţia locală a accesat fonduri în vederea construirii unui centru de zi pentru 200 de persoane. Proiectul are o valoare de 2,7 milioane de lei. Primarul Mircia Acatrinei spune că aceste servicii sociale vor fi acordate gratuit, fără niciun criteriu de selecţie. În plus, cetățenii din comună au ocazia de a-I ajuta pe beneficiari, prin activități de voluntariat.
Bătrânii singuri şi neajutoraţi din comuna Coșula sunt sprijiniți de comunitate, care le oferă, de astăzi, un loc în care se pot întâlni, se pot îngriji și, nu în cele din urmă, pot primi sprijin social specializat.  Unitatea oferă servicii sociale la cele mai înalte standarde. Pe lângă saloane și cabinete , bucătărie, sală de mese, băi cu jacuzzi, dar și spații pentru activități recreative și lucrative.  Pentru a asigura sustenabilitatea obiectivului, autoritatea locală a accesat un nou proiect prin care vor fi angajate 23 de persoane”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.
Foto: Facebook Doina Federovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *