Inspectoratul Școlar Botoșani a publicat o nouă listă cu posturile disponibile în învățământ. Vezi oferta și când au loc ședințele de repartizare!

Inspectoratul Scolar Botosani isj (2)Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a reactualizat lista cu posturile disponibile în învățământ în anul școlar 2021-2022, după etapa de repartizare a titularilor. Catedrele disponibile sunt atât în școli din mediul urban, cât și școli din rural. Cele mai multe posturi au o viabilitate de un an și foarte puține sunt pe o perioadă de patru ani.

Pentru săptămâna viitoare sunt programate mai multe ședințe publice de repartizare a posturilor. Astfel, luni, 23 august,  începând cu ora 09:00, în Aula de la Colegiul Național ”A.T:Laurian”, va avea loc soluționarea în ședință de repartizare,  în ordine, solicitărilor de completare a normei didactice pe perioadă nedeterminată/determinată a cadrelor didactice titulare; – solicitărilor cererilor cadrelor didactice titulare aflate în restrângere de activitate prin transfer sau detașare în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată – solicitărilor pentru detașare la cerere în ordinea descrescătoare a notelor obținute la concursul național, sesiunea 2021.

Marți, 24 august, va avea loc repartizarea candidaţilor care au obţinut cel puţin nota/media de repartizare 7 (şapte) la concursul naţional, sesiunea 2021, după caz, în ordinea descrescătoare a notelor/mediilor de repartizare, având prioritate candidaţii care beneficiază şi de prelungirea duratei contractelor individuale de muncă în anul şcolar 2021-2022,în condiţiile art. 63 sau 87 din Metodologie, în baza notei/mediei de repartizare minimum 7 (şapte) la concursurile naţionale, sesiunile 2020 şi/sau 2019, respectiv 2020, 2019, 2018 şi/sau 2017 pentru învăţători/institutori/profesori pentru
învăţământ primar, anunță IȘJ Botoșani.

Miercuri, 25 august, va avea loc soluționarea în ședință de repartizare, a solicitărilor de detaşare la cerere prin concurs specific pentru personalul didactic titular în învăţământul preuniversitar, urmând ca și joi și vineri să aibă loc ședințe publice de repartizare pe posturi.

Pentru noul an școlar au fost disponibile peste 1700 de posturi, din care doar 450 au fost complete și restul incomplete. De asemenea, doar 58 dintre acestea au fost titularizabile.

Vezi aici lista cu posturile disponibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *