Botoșănean vitezoman amendat cu aproape 3000 lei și lăsat fără permis de polițiști. Cu cât a fost surprins de radar

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare și a fost lăsat fără permis după ce a fost prins circulând cu viteză pe un drum din județul Botoșani. Joi,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasau cu autospeciala dotată cu aparat radar, pe Drumul Județean DJ 207 N, Cristești – Orășeni Deal, au surprins un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Cristești, care se deplasa cu o viteză de peste 150 km/h, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2900 de lei, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Reamintim faptul că pe acest tronson de drum au fost înregistrate, în anii trecuți, mai multe accidente grave, unele dintre ele soldându-se cu decese. Ultimul accident produs în această zonă, a fost în luna februarie a.c., când un autotursim condus de un tânăr de 19 ani, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers. Victima rezultată în urma impactului a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de 80 de zile de îngrijiri medicale”, mai arată IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *