FC Botoșani, lovitură pentru CFR Cluj! Campioana, somată de FRF să achite datoria către Valeriu Iftime! Ardelenii riscă eliminarea din cupele europene

CFR Cluj a primit o lovitură de proporții de la FC Botoșani, după ce FRF a decis ca moldovenii să primească banii pentru transferul ivorianului Meleke.

ProSport a anunțat că FC Botoșani s-a războit cu CFR Cluj la Comisiile din cadrul Federației Române de Fotbal, toate acestea deoarece ardelenii nu au respectat contractul semnat cu formația antrenată de Marius Croitoru în momentul transferului lui Ulrich Meleke.

După o lungă perioadă de așteptare, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF i-a dat dreptate lui FC Botoșani și a somat campioana României să achite suma de transfer pentru ivorianul Ulrich Meleke.

CFR Cluj, somată să plătească suma de transfer pentru Ulrich Meleke

Ulrich Meleke (22 de ani) a fost transferat de CFR Cluj pe 9 iulie 2021, iar formația din Gruia ar fi trebuit să plătească suma de 250.000 de euro + TVA către FC Botoșani, echipă la care jucase fotbalistul până în acel moment. Ardelenii au semnat că vor plăti până pe 14 iulie, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Astfel, Comisiile au decis ca CFR Cluj să achite suma de transfer către FC Botoșani în termen de 5 zile, altfel campioana României riscă să nu mai poată juca în cupele europene. Mai mult, clubul din Gruia are varianta să conteste decizia FRF.

„AFC BOTOŞANI vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenţii financiare – Admite în parte cererea clubului reclamant. Obligă clubul pârât la plata indemnizaţiei de transfer pentru jucătorul Meleke Ulrick şi a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunţată azi, 18.08.2021, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată într-un comunicat al LPF.

Cum mai poate încasa FC Botoșani 50.000 de euro de la CFR Cluj

FC Botoșani a păstrat și 15% dintr-un viitor transfer al lui Ulrich Meleke de la CFR Cluj. Mai mult, moldovenii vor încasa încă 50.000 de euro + TVA dacă gruparea antrenată de Marius Șumudică se va califica în grupele Champions League cât timp fotbalistul e la CFR Cluj.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *