Atât de trist! Femeia din Botoșani, moartă în accidentul de tren, este plânsă de sute de oameni. Mesajul sfâșietor al fiului acesteia

Femeia de 40 de ani, moartă în accidentul de tren, luni, Rodica Gheorghița Antonesei lucra de mai mulți ani în Italia alături de familia sa. Luni se întorcea acasă, la Botoșani, dar microbuzul în care se afla a fost izbit violent de un tren, în județul Cluj. Atât ea, cât și fiica sa au ajuns în stare gravă la spital. La scurt timp, Rodica a decedat.

Nouă oameni au fost răniți în urma accidentului de microbuz care a avut loc luni dimineată, în localitatea Urișor. Trei dintre ei au fost în stare extrem de grava, iar printre ei, mama în varsta de 40 de ani și fiica ei de doar 10 ani, preluată de elicopterul SMURD.

Sute de mesaje au fost transmise pe rețelele de socializare după moartea femeii. Iată câteva dintre ele:

„Buon viaggio Mamma”, este mesajul plin de durere transmis de fiul acesteia.

tristețe imensă pentru noi toți din cauza pierderii scumpului Rodica Gheorghita Antonesei, o femeie și o mamă exemplară. Această pierdere bruscă lasă un gol insuportabil”

„Drum lin către îngeri, vecina noastră Rosa! Dumnezeu să o odihnească în pace! Dumnezeu să vă întărească să luptați pentru micuța Alexia”

Nu îmi vine să cred! Ce tragedie! O femeie extraordinară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *