FOTO Adolescentul de 14 ani din Botoșani, medaliat la Campionatul European de Box. „Acest sport te învață în primul rând disciplina, puterea de a-ți controla emoțiile”

Alexandru Narcis Magdalin, în vârstă de 14 ani, din Botoșani, a obținut medalia de bronz la Campionatul European de cadeți. In limitele categoriei 52 de kilograme sportivul legitimat la Felix Botosani si-a asigurat victoria in primele doua reprize ale disputei cu Andrei Novik (Belarus). In ultima repriza, belarusul a ascultat chiar si numaratoarea arbitrului, insa Alexandru nu a avut timp pentru a obtine o victorie inainte de limita.

Tânărul, de la Liceul cu Program Sportiv, spune că face eforturi uriașe pentru a face performanță în box.

„Pentru mine, această medalie înseamnă răsplată mea a șase ani de box și confirmarea că trebuie să continui”, spune Alexandru.

S-a apucat de box, avându-l pe tatăl său ca model.

„Acest sport te învață în primul rând disciplina, puterea de a-ți controla emoțiile și un stil de viață sănătos! Contează foarte mult partea financiară deoarece ca și sportiv de performanță cheltuielile sunt diverse, iar eu am avut norocul să am o familie care mă poate susține și un antrenor care mă susține”, mai spune Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *