FOTO Simona Radiș și Mugureș Semciuc, felicitați de președintele Klaus Iohannis pentru rezultatele de la Tokyo

Cei doi botoșăneni care au fost medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost decorați, miercuri, în cadrul unei ceremonii speciale, de președintele României, Klaus Iohannis. Este vorba despre Simona Radiș, care a obținut medalia de aur, și Mugurel Semciuc, care a obținut argintul.

Sportivii români medaliaţi la Tokyo sunt: Nicoleta Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş – medalie de aur la dublu vâsle feminin, Ana-Maria Popescu – medalie de argint la spadă feminin, Marius Vasile Cozmiuc, Ciprian Tudosă – argint la dublu rame masculin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari – medalie de argint la patru rame fără cârmaci masculin.

„Olimpicii noștri sunt modele pentru campionii de mâine și o sursă de inspirație pentru fiecare copil care visează să devină un sportiv de top. Performanțele extraordinare obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt remarcabile și merită aprecierea noastră, a tuturor. Felicitări sportivilor care au reușit să urce pe podium la cea mai importantă competiție din lume și care au reprezentat România cu cinste!”, a transmis Klaus Iohannis.

Cei doi botoșăneni medaliați la Jocurile Olimpice, decorați de președintele României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *