FOTO Două persoane rănite într-un accident de motocicletă

Un accident de motocicletă a avut loc, miercuri, pe raza localității sucevene Dănila. Două persoane au fost rănite.  Au intervenit pompierii militari cu o autospeciala si ambulanta SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Victimele au ajuns la spital. Conducătorul motocicletei circula în condiții de ploaie pe un carosabil ud, a pierdut controlul vehiculului și a lovit balustrada drumului național. Ambii pasageri ai motocicletei au fost răniți, fiind transportați la spital.

La locul accidentului de motocicletă, înainte de sosirea echipajelor, a oprit și plutonier adjutant-șef Radu Bîrleanu, aflat în timpul liber. Acesta, împreună cu fiul său, Iustinian, care este voluntar ISU Suceava, au asistat pe unul dintre cei doi răniți. Iustian a ținut umbrela, pentru a proteja victima de ploaia torențială, iar Radu a imobilizat capul rănitului, pentru protecția coloanei cervicale. Anterior, Bîrleanu a sunat în Dispeceratul ISU-SAJ, prin 112, și a dat toate detaliile necesare medicului coordonator pentru ca acesta să decidă asupra tipului de  echipaje care urmau a fi trimise la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *