FOTO & VIDEO! Percheziții ale procurorilor DIICOT la domiciliul unui tânăr din Botoșani. A fost prins comercializând droguri în Cluj

Un botoșănean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins cu droguri pe care încerca să le comercializeze în Cluj. Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus, marți, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a botoșăneanului, în timp ce încerca să comercializeze, pe raza județului Cluj, cantitatea de 1.013 comprimate ecstasy, în schimbul sumei de 1.000 euro și 7.500 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Botoșani, în urma căreia au mai fost descoperite alte aproximativ 1.600 comprimate ecstasy, deținute de către inculpat în scopul comercializării.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale”, mai precizează sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com