Un polițist din Botoșani a salvat de la moarte un bărbat care a încercat să se sinucidă

Un polițist de 23 de ani, din județul Botoșani, a salvat de la moarte un bărbat de 66 de ani, dintr-o localitate din Vaslui, care a încercat să se sinucidă. Totul s-a petrecut marți dimineață, 17 august, când Andrei Vlăduț Prisăcaru, din comuna George Enescu, dar care lucrează ca agent de poliție din cadrul P.P. Roșiești – Secția 7 Poliție Rurală Banca, a intervenit pentru a salva viața unui bărbat de 66 de ani care a încercat să se sinucidă, prin spânzurare, în curtea locuinței sale din localitatea Roșiești, judetul Vaslui.

Polițistul, sprijinit de un membru al familiei, a tăiat sfoara cu care bărbatul a încercat să se sinucidă și i-a acordat primul ajutor. Victima a fost preluata de un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La doar 23 de ani, botoșăneanul este împuternicit șeful P.P. Roșiești. El este originar din comuna George Enescu, județul Botoșani și este absolvent al promoției decembrie 2019 a Școlii Naționale de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *