Bărbat din Botoşani atacat cu sabia pe stradă. Autorul are doar 19 ani şi a fost arestat preventiv

Caz şocant produs în judeţul Botoşani. Un tânăr de doar 19 ani este acuzat de tentativă de omor după ce a încercat să lovească cu sabia peste cap un bărbat.

Totul s-a întâmplat pe 10 august în centrul localităţii Truşeşti, acolo unde agresorul şi victima au avut un conflict verbal, care a degenerat. Primul a luat o sabie şi a vrut să îl lovească în cap, însă victima, în vârstă de 31 de ani, a încercat să se apere şi a pus mâna, fiind grav rănită.

„Pe fondul unui conflict verbal care a degenerat, inculpatul a intenţionat să o lovească pe persoana vătămată I.R. în zona capului cu o sabie. În aceste condiții persoana vătămată I.R., pentru a se apăra, a blocat lovitura aplicată cu sabia, moment în care tăişul lamei i-a amputat incomplet încheietura mânii stângi,  cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 95-100 zile de îngrijiri medicale”, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, iar de aici a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la Clinica de Neoruchirurgie din Iaşi.

Agresorul este acuzat de tentativă de omor. Botoşăneanul a fost reţinut marţi, fiind pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Solutia pe scurt a Tribunalului Botoşani: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 631/P/2021. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202, art.223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Codreanu Flavius, reţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor

 

Botoșăneanul preluat de elicopterul SMURD, victima unui atac cu cuțitul. Agresorul are doar 19 ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *