Tragedie! Fetița de 10 ani, din Botoșani, rănită în accidentul de tren, a murit la spital

Fetița de zece ani, din Botoșani, rănită în accidentul de tren de la Cluj, a murit la spital. Alexia se afla alături de mama sa în microbuzul care a fost lovit de tren în județul Cluj. Se întorceau amândouă la Darabani, din Italia, când s-a produs nefericitul incident.

Femeia de 40 de ani a murit luni. Rodica Gheorghița Antonesei lucra de mai mulți ani în Italia alături de familia sa. În ziua fatidică se întorcea acasă, dar microbuzul în care se afla a fost izbit violent de un tren, în județul Cluj. Atât ea, cât și fiica sa au ajuns în stare gravă la spital. La scurt timp, Rodica a decedat, iar medicii au încercat să o țină în viață pe fetița sa. Din păcate, copila a decedat.

Nouă oameni au fost răniți în urma accidentului de microbuz care a avut loc luni dimineată, în localitatea Urișor. Trei dintre ei au fost în stare extrem de grava, iar printre ei, mama în varsta de 40 de ani și fiica ei de doar 10 ani, preluată de elicopterul SMURD.

Cele două veneau din Italia pentru a-și vizita familia. Ambele au avut ghinionul să prindă în microbuz exact locurile  de pe partea dreaptă, în care impactul cu locomotiva a fost cel mai puternic. Unul dintre scaune s-a desprins la impact, fiind proiectat în afara mașinii.

Șoferul a fost reținut de polițiști, ulterior fiind cercetat în libertate.

Ea este botoșăneanca moartă în accidentul înfiorător cu nouă victime. Fetița sa este în stare gravă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com