FOTO Intervenție a pompierilor botoșăneni pe Sucevei, după ce un bărbat a sunat la 112

Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani au intervenit, marți seară, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani. Un bărbat a sunat la 112 după ce o creangă groasă de copac stătea să cadă peste niște mașini parcate în apropiere. Imediat, la locul respectiv au ajuns pompierii care au intervenit pentru înlăturarea pericolului.

„Le-am spus că sunt și mașini parcate și mai ales că aici se joacă și mulți copii. Copacii nu au mai fost curățați de peste patru ani aici”, susține bărbatul care a cerut ajutorul pompierilor.

Județul Botoșani se află sub alertă Cod Portocaliu. Potrivit meteorologilor, în intervalul de valabilitate: 17 august, ora 14:00 – 18 august, ora 05:00, județul se află sub Co portocaliu de ploi.

În intervalul menționat, în Transilvania, Maramureș, jumătatea de nord a  Moldovei și la munte, vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 70…90 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 30…40 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *