Monden! Tânăra din Botoșani care a divorțat de un politician celebru din România iubește din nou

Foto: Cancan.ro

Tânăra din Botoșani care a divorțat de un politician celebru din România iubește din nou. Alice Constantinică, de 28 de ani, are o relație cu Cătălin Plapcianu, un fost „crai de Dorobanți”.

Alice Constantinică a trecut peste divorțul de Codrin Ștefănescu și de mai multe luni trăiește o poveste de dragoste alături de Cătălin Plapcianu, un fost „crai de Dorobanți”. Bărbatul  a ajuns cunoscut în urmă cu mai bine de 12 ani, când a avut un accident auto în care a fost distrus un Lamborghini Murcielago de 250.000 euro, potrivit Cancan.ro.

El a avut o relatie si cu Ramona Gabor, fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu. La momentul respectiv, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un alt vehicul, în care se aflau două tinere fotomodele. Avea o viteza amețitoare, de peste 150 km/h. A fost găsit nevinovat în dosarul deschis în urma accidentului.

Relație de cinci ani cu Codrin Ștefănescu

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu au fost parteneri în jur de cinci ani, iar în iulie 2016 au devenit părinții unui băieţel. Cei care au cunoscut-o pe brunetă, originară din Botoşani, au mărturisit că ea este o persoană cu adevărat deosebită, dar şi de o eleganţă rar întâlnită.

Flacăra iubirii s-a aprins între ea şi Codrin Ştefănescu, cu peste 20 de ani mai mare, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 28 de ani, Alice a mers în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu modelingul, fiind manechin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *