Copil de 7 ani, lovit mortal de un șofer și abandonat la locul accidentului

Un bărbat de 30 de ani a lovit mortal duminică seară cu maşina un copil de şapte ani care mergea pe bicicletă într-o comună din județul Dolj. Bărbatul a fugit de la locului accidentului, iar ulterior polițiștii l-au identificat și reținut pentru 24 de ore, potrivit News.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, accidentul s-a produs în comuna Bistreţ, iar poliţiştii din municipiul Băileşti au fost alertați printr-un apel 112.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un autoturism, care se deplasa pe DN 55 A, în comuna Bistreţ, ar fi accidentat un copil care se deplasa pe bicicletă, după care şi-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Din păcate, în urma evenimentului rutier, copilul de 7 ani a decedat la faţa locului”, a arătat sursa citată. În urma accidentului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. „În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din comuna Bistreţ, care a fost reţinut  24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj”, a mai transmis Poliţia. Pe numele bărbatului va fi emisă marți o propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *