Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic M, în cadrul Compartimentului Administrativ. Vezi aici condițiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacante de șef birou administrativ. Vezi aici condițiile!

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante după cum urmează: asistent medical debutant specialitatea generalist (PL); asistent medical specialitatea generalist (PL). Vezi aici condițiile!

Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din Dorohoi, judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor clădiri pentru structura Grădinița cu P.P. „Albă Că Zăpada”. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *