FOTO! O primărie din județul Botoșani acordă burse studențești pentru tinerii care finalizează cursurile liceale în localitate

Primăria orașului Flămânzi acordă burse studențești tinerilor care au finalizat liceul în localitate. Primarul Dan Oloeriu susține că, Consiliul Local Flămânzi este singurul din județ care acordă burse studențești în valoare de 500 de lei celor mai buni elevi care finalizează cursurile liceale în localitate.

Potrivit sursei citate, liceenii flămânzeni cu cele mai mari note în anii de liceu și la examenul de bacalaureat și care beneficiază de bursa studențească sunt:  Traci Maria Magdalena – 9,48; Zămosteanu Alexandra Adelina – 9,21 și  Ciobanu Anamaria – 9,15.

De asemenea, cu  prilejul Zilelor Orașului Flămânzi, care au avut loc în weekend-ul care a trecut, elevii cu cele mai bune rezultate de la școlile din localitate au fost felicitați într-un cadru festiv, pentru a-i promova ca modele de sârguință și seriozitate. Este vorba de primii trei elevi cu notele cele mai bune de la examenul de Evaluare Națională din Școala Gimnazială. ,,Ion Bojoi” și de la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Bălcescu” ..

De la Școala Gimnazială ,,Ion Bojoi” au fost prezentați elevii:  Nichita Cosmin – 9,38; Bojoi Eva Karina – 9.00; Vizitiu Eduard Constantin – 8.80, iar de la Liceul Tehnologic ,,Nicolae Bălcescu”: Rebenciuc Andrei – 9,32; Sadagurschi Teodora – 8,77; și Oloeriu Anamaria Mihaela – 8,47.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *