FOTO Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit într-un cumplit accident

Un tânăr din județul Botoșani a murit, duminică, într-un cumplit accident rutier. Acesta ar fi fost călcat de o mașină pe raza localității sucevene Zvoriștea. Arthur Botez, din Mihăileni, se afla alături de alți prieteni în fața unui restaurant din localitate.

Din declarațiile unor martori, acesta a fost lovit mortal de o mașină.  Polițiștii spun că tânărul era întins pe carosabi.

La data de 15.08.2021, ora 05.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 A în localitatea Zvoriștea, un bărbat a observat pe sensul său de mers, aproape de axul drumului o persoană întinsă pe partea carosabilă, pe care, deşi a încercat să o evite, a acroşat-o cu roata dreapta spate, în urma impactului aceasta suferind leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, precizează IPJ Suceava.

Un tânăr din Botoșani, rănit într-un accident

Între timp, un tânăr de 19 ani, din Ștefănești, are nevoie urgentă de sânge în urma unui accident rutier. Alex Ardeleanu are nevoie urgentă de sânge. El a trecut deja printr-o operație. Alexandru, de 19 ani, din Ștefănești se afla alături de o tânără într-un autoturism, în noapte de vineri spre sâmbătă, iar la un moment dat mașina a intrat într-un cap de pod și s-a oprit într-un șanț. Accidentul a avut loc la Bădiuți.

Alex Ardeleanu are nevoie de ajutorul nostru. In urma unui accident de masina el a ajuns de urgenta la spital iar acum are nevoie neaparat de sange, in special grupa 0(1) sau alte grupe de sange. A suferit deja o operatie la splina si inca are nevoie de ingrijiri medicale. Dar acum, are nevoie si de noi, de noi toti. Eu unul nu pot sa donez, pentru ca nu am varsta necesara, dar mi-am indrumat mama sa o faca”, spune un amic al acestuia.

Cei care vor să doneze trebuie să aibă peste 18 ani și o greutate de minimic 55 kg.

Pentru mai multe detalii contactati : 0761541996.

 

FOTO Accident cu doi morți și trei răniți după ce o mașină s-a răsturnat

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *