Inconștiență maximă! Un tânăr din Botoșani a furat o mașină, a condus-o fără permis și apoi a produs un accident

Un tânăr de 19 ani din județul Botoșani a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce a furat o mașină, a condus-o fără permis și apoi a produs un accident. Fapta s-a produs în această săptămână pe raza localității Albești, în momentul în care tânărul a găsit mașina cu portiera deschisă și cheile între scaune.

Gestul inconștient al tânărului este cu atât mai grav, cu cât acesta se afla sub control judiciar după o tâlhărie săvârșită în primăvara acestui an.

Botoșăneanul a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea Judecătoriei Botoșani, după ce magistrații au respins cererea acestuia de a fi arestat la domiciliu sau plasat sub control judiciar. Acum el este cercetat și pentru „furtul în scop de folosinţă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Accident la Botoșani! Un tânăr de 19 ani și o fată de 17 ani au fost răniți

Solutia pe scurt a Judecătoriei Botoșani:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 3259/P/2021. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3, alin. 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Sotir Iulian-Eduard, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furtul în scop de folosinţă”, faptă prev. și ped. de art. 230 alin. (1) Cod penal, și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. (1) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la data de 14.08.2021 şi până la data de 12.09.2021, inclusiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *