Atenție, șoferi! 30 de polițiști rutieri din Botoșani, cu 11 radare, vă pândesc în weekend

Polițiștii botoșăneni vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână, pentru ca Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să se desfășoare în condiții de siguranță, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.
Astfel, în perioada 13- 15 august, peste 140 de polițiștii vor acționa în teren pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.
De asemenea, aproximativ 30 de polițiști rutieri, dotați cu 11 aparate radar vor fi prezenți în trafic pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.
Ca de fiecare dată, în dispozitiv sunt și colegi de la alte structuri – transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice și luptători de intervenţie rapidă.  Polițiștii botoșăneni împreună cu partenerii instituționali, în echipe mixte cu jandarmi, polițiști locali și polițiști de frontieră vor acționa în zona locașurilor de cult, dar și în zona centrelor comerciale, piețe, terase, mijloace de transport în comun. Se va acționa inclusiv pentru gestionarea afluxului de persoane pe timpul slujbelor religioase și a manifestărilor culturale și de divertisment, precum și pentru respectarea măsurilor impuse de autorități pentru buna desfășurare a acestor evenimente”, se precizează în comunicatul IPJ Botoșani.
De asemena, forțele de ordine vor acționa pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.  Totodată poliţiştii rutieri vor acționa pentru creșterea gradului de siguranță a traficului, pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com