A fost stabilită cauza morții lui Raul. Băiețelul de 14 ani a murit din aceeași cauză ca și mama sa

Medicii legiști au stabilit cauza morții băiețelului de 14 ani din Botoșani, care a fost găsit fără suflare în apartamentul bunicii sale. Potrivit concluziilor medico-legale, Raul ar fi decedat din cauza unei embolii pulmonare. Interesant este că de aceeași boală a murit, în urmă cu 14 ani, la doar două zile după nașterea lui Raul, și mama acestuia.

Moartea lui Raul a întristat o comunitate întreagă, în condițiile în care toată lumea avea cuvinte de apreciere față de acesta, dar și față de modul în care a fost crescut de bunica sa.

Înger frumos, prea repede te-a chemat mămica ta la pieptul ei”, a scris, pe contul său de Facebook, Mihaela Stoiciuc Vasilică, o prietenă a familiei îndoliate.

Potrivit specialiștilor, embolia pulmonara (EP) inseamna o blocare brusca a unei artere pulmonare cu un cheag de sange care a plecat de la venele cu tromboza ale piciorului. Cheagul care se formeaza intr-o parte a corpului si circula prin sange in alta parte a corpului se numeste embol. Astfel, in majoritatea cazurilor, EP este complicatia trombozei venoase profunde (TVP).

 

FOTO Tragedie fără margini la Botoșani! Un copil de 14 ani găsit mort în apartamentul familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *