Locuri de muncă în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate, atât pentru persoane cu studii superioare, cât și pentru persoane cu studii medii.

Primăria Comunei Leorda, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat – jumătate de normă. Vezi aici condițiile!

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat bucătărie; îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială nr. 1, Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de șofer 0,50 normă. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de administrator de patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din Dorohoi, judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor clădiri pentru structura Grădinița cu P.P. „Albă Că Zăpada”. Vezi aici conditiile!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de rcrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de contabil șef. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *