Control al comisarilor de la Garda de Mediu în urma incendiului de la Microbuzul

Control al comisarilor de la Garda de Mediu în urma incendiului care a avut loc, miercuri, la Microbuzul, când mai multe microbuze au fost distruse de foc.

„În urma apariției în mass-media locală a unor informații privind incendiul pe un amplasament pe care erau stocate temporar vehicule scoase din uz, comisarii din cadrul Garda de Mediu Botoșani s-au autosesizat, au verificat amplasamentul și au solicitat operatorului economic documentele necesare în vederea finalizării actului de control, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu.

Opt microbuze au fost distruse, miercuri, într-un incendiu care a avut loc la Microbuzul, pe strada Ion Creangă din municipiul Botoșani.

Ajunși la fața locului cu trei autospeciale cu apă și spumă, pompierii au constatat că cinci microbuze ardeau în totalitate, iar alte trei erau afectate parțial. Totodată, exista pericolul de propagare a flăcărilor la clădirea de birouri și mai multe anexe unde erau depozitate anvelope, mase plastice și material lemnos. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 12 pompieri militari, mai bine de o oră și jumătate.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de folosirea unui dispozitiv de sudură/taiere fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor”, precizează ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *