Lidl retrage acest produs de la comercializare. Cum vă puteți recupera banii dacă l-ați cumpărat

Un produs Lidl urmează să dispară de pe rafturile magazinelor din România. Acesta a fost interzis! Anunțul oficial a venit din partea Autorității Naționale Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Compania Macromex a fost informată de către unul din furnizorii săi cu privire la o problemă a stabilizatorilor de plante al căror conținut de oxid de etilenă depășește limitele permise de reglementările în vigoare.

ANSVSA a făcut anunțul oficial conform căruia un alt lot de înghețată a fost retras. Produsul este unul din preferatele românilor și s-a regăsit și în magazinele Lidl România.

Macromex este proprietar al mărcii de înghețată la Strada produsă în Franța. Compania a rechemat produsele de înghețată La Strada Căpșune.

Dacă ați achiziționat unul sau mai multe din produsele impactate și doriți rambursarea costului, compania recomandă returnarea produsului sau ambalajului chiar la magazinul de unde ați cumpărat înghețata până la data de 16 august 2021.

Alte loturi afectate

La începutul lunii iulie alt producător rechema loturi imense de înghețată din gama Bounty, Snickers şi Twix. Concret, este vorba despre cele comercializate individual, dar și cele la cutie cu șase bucăți.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *