Locuiți în Marea Britanie și doriți să economisiți bani? Folosiți aceste trei site-uri web!

În ultimii ani, mulți români s-au mutat în Marea Britanie. Se estimează că peste 500 de mii de compatrioți de-ai noștri locuiesc acum acolo. Această postare de sărbătoare este doar pentru ei! Vă vom sugera câteva site-uri web care vă vor ajuta să economisească niște bani.

Trei site-uri web recomandate în Marea Britanie

Vom începe lista noastră scurtă cu site-ul Smart Român și cu blogul financiar. Site-ul există de câțiva ani și este o mină de informații interesante. Editorii și-au împărtășit cunoștințele despre finanțe, diverse metode de economisire și câștig de bani și abordează diverselor probleme de viață.

Pe blog putem citi, de exemplu, despre legalizarea șederii în Marea Britanie, obținerea cetățeniei britanice, restituiri fiscale etc.

Smart Român este, de asemenea, un serviciu de comparare a prețurilor. În afară de informații financiare, cititorii pot compara și furnizorii de internet, cartele SIM, conturi bancare, produse de asigurare și împrumuturi.

Toate informațiile de pe site sunt prezentate în limba română. Acesta este un avantaj suplimentar, deoarece la începutul unui sejur în străinătate, engleza noastră lasă de dorit. Pe scurt, dacă nu ați descoperit încă site-ul Smart Român, vi-l recomandăm cu tărie!

Al doilea site pe care trebuie să-l menționez aici este Quidco. Este un așa-numit site de cashback, un site care returnează o parte din banii cheltuiți pentru achiziții.

Principiul site-ului este simplu. Când căutați un produs sau un serviciu pe internet, nu îl cumpărați direct de pe pagina de principală. În schimb, puteți vizita Quidco și face clic pe un link special de afiliat. Informațiile despre clic sunt stocate într-un fișier cookie, astfel încât magazinul online știe că un client a fost trimis de Quidco. Magazinul plătește un comision la Quidco, iar Quidco ne plătește un comision nouă.

Drept urmare, tot ceea ce cumpărăm este cu câteva procente mai ieftin. În acest fel, putem cumpăra multe articole și servicii mult mai ieftin. Acestea pot fi produse electronice, haine, cărți, jucării, asigurări, sejururi la hotel, ieșiri la restaurant etc. De asemenea, putem recomanda serviciul prietenilor noștri și să câștigăm și mai mult 🙂

Putem cheltui recompensele pe care le primim în magazinele online sau să le retragem în contul nostru bancar prin Paypal. Quidco funcționează foarte bine și în ultimii ani am reușit să îmi recuperez câteva sute de lire sterline.

Ultimul site pe care îl recomand, care ne poate reduce cheltuielile în Marea Britanie, este HotUKDeals. Acesta este un site de rețele sociale în care utilizatorii împărtășesc promoții și oferte pe care le-au văzut în magazine și online. Deoarece este un site foarte popular, există sute de promoții interesante diferite postate zilnic.

În plus, comunitatea poate vota asupra unor oferte (astfel le pot face oferte fierbinți) sau le pot scade în importanță (făcându-le oferte reci). Acest ingenios sistem de vot se asigură că cele mai bune promoții apar în partea de sus.

Dacă sunteți ocupat și nu doriți să verificați site-ul și aplicația HUKD ar fi o idee de luat în calcul, pe lângă acest lucru vă puteți înscrie în lista de email al site-ul pentru a primii informații pe email. În fiecare după-amiază veți primi o notificare prin e-mail și o listă cu cele mai bune oferte ale zilei.

Amintiți-vă, totuși, mii de alți utilizatori tocmai au primit mesaje similare, așa că, dacă observați o promoție interesantă, nu așteptați prea mult și profitați de ea imediat!

Sper că aceste informații vă vor fi utile și vă vor ajuta să economisiți bani. Dacă cunoașteți alte site-uri interesante care pot fi de folos, anunțați-le în comentariile de mai jos. Mulțumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *