Fiul unui preot din Botoșani, student la Medicină, câștigătorul marelui premiu la concursul din cadrul Serbării de la Putna- 150

Fiul unui preot din Botoșani, student la Medicină, este câștigătorul marelui premiu la concursul de Creație Literară din cadrul evenimentului „Serbarea de la Putna- 150”. Iustin Butnariuc, de 22 de ani, fiul cel mare al preotului Dumitru Butnariuc, de la Biserica  „Sf. Cuvios Antonie cel Mare”, va primi premiul, în mod plublic, pe 16 august, pentru eseul Despre entropie și boală în Europa fragilității spirituale.

De asemenea, la categoria de vârstă: tineri 22 – 35 de ani, Adina Alexandra Iftime, de 26 de ani, din Botoșani, a primit premiul I.

Luni, 9 august 2021, s-a încheiat jurizarea concursurilor organizate în cadrul Serbării de la Putna – 150. Continuitatea unui ideal, manifestări prilejuite de împlinirea a 150 de ani de la Prima Serbare a Românilor de Pretutindeni și de la Primul Congres al Studenților Români.

Un juriu format din personalități ale vieții culturale din România și din specialiști în domeniu a analizat cu atenție toate creațiile primite.

Vezi AICI lista câștigătorilor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *