Casa unui tânăr din municipiul Botoșani, răscolită de polițiști. Individul, bănuit că ar fi furat bani, bijuterii și telefoane mobile

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, furt și tentativă de furt, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în luna iulie 2021, acesta, ar fi sustras bunuri, constând în bani, bijuterii și telefoane mobile, aparținând persoanelor vătămate, în timp ce acestea se aflau în incinta unor societăți comerciale.

La data de 10 august a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care interesează cauza. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *