Tragedie! A murit tânărul rănit în accidentul de duminică de la Săveni. Avea doar 33 de ani

accident noaptea, ambulanta, stiri, botosaniTânărul de 33 de ani, care a fost rănit în accidentul de la Săveni a murit. Acesta se afla internat la Spitalul Județean cu mai multe traumatisme și, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, a pierdut lupta cu viața.
Accidentul grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică  Victima era căzută pe carosabil din cauza stării de ebrietate în care se afla, fiind călcată de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Săveni.  Corpul victimei a fost târât pe asfalt câteva zeci de metri, însă șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea. El a fost ulterior identificat la domiciliu.
Autoturismul a fost examinat criminalistic şi indisponibilizat de către polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a declarat principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *