O tânără de 26 de ani, din Botoșani, prinsă pentru a treia oară cu țigări de contrabandă în piață

O tânără de 26 de ani a fost prinsă de nu mai puțin de trei ori comercializând țigări de contrabandă. Femeia a fost prinsă de jandarmi în Piața din Dorohoi și s-a ales cu un nou dosar penal.
De la începutul anului, o femeie a fost depistată de jandarmii botoșăneni de trei ori, în timp ce comercializa pachete de țigări neaccizate în Piața Centrală din municipiul Dorohoi, fapte de natură penală incriminate de Codul Vamal. Cu ocazia întocmirii actelor de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, de la femeia în vârstă de 26 de ani au fost ridicate în vederea confiscării 210 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, care au fost predate polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.
În urma acțiunilor întreprinse  de Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani în primele șapte luni ale acestui an, în special în zona piețelor agroalimentare, au fost constatate 27 de cazuri de comercializare ilegală de țigări, actele procedurale întocmite fiind înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *