Cei doi tineri care au violat o femeie din Botoșani și au agresat un bătrân, arestați preventiv. Cine sunt ei!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi au emis, marți, mandate de arestare preventivă pe numele celor doi tineri din județul Vrancea și din județul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, viol și furt.

Cei doi se numesc Nicolae Lucian Toma și Mitică Iulian Olărașu și au vârstele de 27 și, respectiv, 22 de ani.

Pe 6 august 2021, cei doi s-au deplasat la locuința unei femei de 65 de ani, din comuna Văculești și profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, tânărul de 22 de ani ar fi întreținut, cu victima, un raport sexual normal.

Totodată, tânărul de 27 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat de 67 de ani, care se afla în locuința victimei, împrejurare în care ar fi sustras mai multe bunuri care erau în posesia acestuia, precum și bunuri aparținând femeii.

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi.Dispune arestarea preventivă a inculpatilor Toma Nicolae Lucian şi Olaraşu Mitică Iulian.

 

Caz cutremurător la Botoșani! Doi tineri au intrat în casa unei femei, pe care au bătut-o. Unul dintre aceștia a violat-o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *