Președintele ALDE Botoșani, Roxana Țurcanu, cere reprezentanților Primăriei să se intervină în igienizarea Pieței Mari

Problemele botoșănenilor sunt ignorate de municipalitate, pe considerentul că nu sunt fonduri. Dar tocmai asta trebuie să facă conducerea unei primării, să găsească soluții pentru a putea implementa proiectele pe care cetățenii le așteaptă de ani buni.

Cei mai mulți dintre cetățenii municipiului Botoșani au sperat că odată cu noua conducere din fruntea Consiliului Local și a Primăriei Botoșani se va schimba și fațada orașului nostru, care este cu mult sub cerințele botoșănenilor!

O problemă veche și  fără interes, se pare,  pentru  conducerea Primăriei Botoșani este Piața Mare din centrul municipiului nostru în care comercianții își desfășoară activitatea în condiții precare în ceea ce privește igiena și siguranța cetățeanului.

De aceea, în numele echipei ALDE Botoșani solicităm din nou, conducerii Consiliului Municipal Botoșani să trateze cu responsabilitate  lucrurile care sunt destul de urgente în municipiul Botoșani, să se apuce în cel mai scurt timp, să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii.

Reamintim că am mai solicitat acest lucru și revenim pentru că suntem într-o perioadă caniculară a anului și avem nevoie de condiții decente atunci când ne facem cumpărăturile în Piața Mare.

„Această piață are nevoie de intervenții urgente din partea Primăriei municipiului Botoșani și aici ne referim la tot ce înseamnă igienizarea, amenajarea și recondiționarea meselor unde își vând producătorii produsele. Totodată, reamintim și de Centrul Vechi unde știm cu toții că trebuie făcut ceva, dar nu se fac nici măcar niște lucruri elementare, să se spele acea zonă plină de praf și să se facă pază cu ajutorul Politiei Locale, dar și să ofere facilitate fiscală pentru a transforma Centrul Vechi într-unul care să atragă cetățenii, așa cum se întâmplă  în majoritatea orașelor pe care le vedem în orașele pe care le vizităm în România sau chiar Europa”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.

Dorim să le aducem aminte tuturor celor din conducerea Consiliului Local Botoșani că au fost aleși pentru a rezolva problemele cetățenilor și trebuie să facă acest lucru pentru că de asta sunt plătiți să găsească cele mai bune soluții pentru a le putea pune în aplicare în cel mai scurt timp posibil.

Sursa: comunicat ALDE Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *