O comunitate întreagă o plânge pe copila care a murit înecată într-un iaz, la Botoșani! Ștefania avea doar 12 ani

Copila de 12 ani, care a murit înecată într-un iaz, în județul Botoșani, este plânsă de o comunitate întreagă. Ștefania Răstoacă a lăsat în urmă doi părinți îndurerați și trei frați care o plâng neîncetat.

La Buhăceni, în comuna Trușești, oamenii sunt îndurerați. O cunoșteau ca fiind o copilă cuminte, veselă și ascultătoare.

„Avea toată viața înainte. Îmi vine să plâng și acum. Nu am cunoscut-o mult pe ea, dar îi știu familia și nimeni nu merită așa ceva. Să ajungi să îți îngropi copilul… e foarte greu”, ne-a mărturisit o cunoștință a familiei.

Ștefania, o fată de 12 ani, și-a pierdut viața, sâmbătă seară, în apele unui iaz de pe raza satului Buhăceni, comuna Trușești. Copila se juca, împreună cu mai mulți prieteni, pe imașul din apropierea iazului. La un moment dat, a hotărât să ajungă pe malul celalalt și pentru a nu mai înconjura, a luat decizia să treacă prin iaz. La aproape zece metri de mal a dispărut sub ape. Una dintre fetele care o însoțeau, tot de 12 ani, a încercat să o ajute, dar nu a reușit, motiv pentru care a alergat în sat să cheme ajutoare.

Solicitați să intervină, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au ajuns în cel mai scurt timp la locul indicat. În mai puțin de 20 de minute de la începerea căutărilor, au găsit fetița în locul unde a fost văzută dispărând sub ape, la o adâncime de cca. doi metri.

Imediat ce au scos-o din apă, a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, care a început manevrele de resuscitare. La fața locului a ajuns și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

Tragedie! O copilă de 12 ani, din Botoșani, a murit înecată. O altă fetiță, care a încercat să o salveze, a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com