Botoșănean amendat de jandarmi pentru tulburarea liniștii publice. Asculta în toiul nopții muzică din mașină la intensitate maximă

Un botoșănean a fost sancționat de jandarmi, sâmbătă noapte, după ce asculta muzică la intensitate maximă din mașină și tulbura liniștea locatarilor. Bărbatul se afla într-o mașină la intersecția străzii Primăverii cu Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, acesta fiind amendat cu 200 lei.
Sâmbătă noapte, un bărbat care tulbura somnul locuitorilor de la intersecția străzii Primăverii cu Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, prin muzica care se auzea la intensitate mare din boxele unui autoturism, a fost amendat cu 200 de lei, cu precizarea că, aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta a afișat un comportament sfidător la adresa echipajului de jandarmi, spunând că nu poate fi amendat din lipsă de martori.  Recomandăm cetățenilor să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 în situații similare, pentru ca intervenția forțelor de ordine să se producă în timp scurt și, prin măsurile legale adoptate, să aibă efectul scontat”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.
Misiunile executate în acest week-end de efectivele de ordine publică ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani s-au finalizat cu aplicarea a nu mai puțin de 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8000 de lei.
Majoritatea sancțiunilor au vizat fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, atât în mediul urban, cât și în localități rurale în care  jandarmii au acționat în sistem integrat, împreună cu polițiștii botoșăneni sau în cadrul acțiunilor punctuale executate pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională în zone de interes operativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *