Șoferi lăsați fără permise în urma unor razii ale polițiștilor botoșăneni. Zeci de mașini au fost trase pe dreapta

Ample acțiuni ale polițiștilor botoșăneni în județ, sâmbătă și duminică. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat, pe 7 august, o acțiune pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 120 de persoane și controlate 96 de autovehicule, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11.000 de lei. Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere.

De asemenea, pe 8 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au organizat o acțiune pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun în momentul în care nu respect regulile de circulație.  În cadrul activităților desfășurate au fost controlate 56 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 9.000 de lei.  Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitei de viteză.  Totodată, polițiștii au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *