Sfâșietor! O fetiță din Botoșani și-a văzut prietena înecându-se. A vrut să o salveze, dar nu a reușit

O fetiță de 12 ani din Botoșani și-a văzut prietena, cu care ieșise la joacă, înecându-se. Este vorba de o fetiță care a asistat la înecul de sâmbătă din iazul Buhăceni din comuna Trușești a unei alte copile, de aceeași vârstă cu ea. Micuța a vrut să se transforme într-o salvatoare, însă nu a reușit acest lucru.

Cele două fetițe se jucau împreună, alături de alți copii, pe malul iazului. La un moment dat, fetița care a murit a vrut să ajungă pe malul celălalt și, pentru a nu mai înconjura, a luat decizia să treacă prin iaz. La aproape zece metri de mal a dispărut sub ape.

Prietena ei a încercat să o ajute, dar nu a reușit, motiv pentru care a alergat în sat să cheme ajutoare.

Solicitați să intervină, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au ajuns în cel mai scurt timp la locul indicat. În mai puțin de 20 de minute de la începerea căutărilor, au găsit fetița în locul unde a fost văzută dispărând sub ape, la o adâncime de cca. doi metri.

Imediat ce au scos-o din apă, a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, care a început manevrele de resuscitare. La fața locului a ajuns și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

La finalul operațiunilor, medicul de pe ambulanța SMURD a decis ca fetița care a vrut să devină salvatoare să fie transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Tragedie! O copilă de 12 ani, din Botoșani, a murit înecată. O altă fetiță, care a încercat să o salveze, a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *