Un individ violat de deținuți în Penitenciarul Botoșani a ajuns din nou după gratii pentru că a violat o femeie de 63 de ani

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, eliberat de un an de zile din Penitenciarul Botoșani, a ajuns din nou după gratii după ce a violat o femeie de 63 de ani. Vasile Ionuț Oprișan, din Stroiești, județul Suceava, a fost violat în mai multe rânduri de trei deținuți, în timp ce era încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Ai fi crezut că asta l-ar fi făcut să nu își dorească să se reîntoarcă după gratii, dar la un an de stat în libertate, pe 4 august, el a violat o vecină de 63 de ani, care îl tocmise să o ajute în gospodărie.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital, iar Oprișan a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru viol.

A stat șase ani în Penitenciarul Botoșani pentru viol

Tânărul a stat șase ani pentru viol în închisoare după ce a violat o tânără de 20 de ani, dar mai avea și alte tentative de viol la activ. În Penitenciarul Botoșani, a fost violat de trei deținuți care au fost condamnați la câte 6 și 7 ani de închisoare.

Pedeapsă maximă! Închisoare pe viață pentru un bărbat din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *