FOTO & VIDEO Razii de amploare la Botoșani! Mai mulți șoferi au rămas fără permise

Polițiștii rutieri botoșăneni, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Polițe Județene Suceava și Iași, au organizat, vineri, o acțiune sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație.  Activitatea a fost desfășurată în sistem integrat, cu participarea polițiștilor ieșeni și suceveni, și a avut ca scop identificarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație și conștientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în momentul în care nu respectă aceste norme.

Astfel, pe străzile din județ au fost prezente peste 40 de forțe de ordine, cu 17 autoturisme, dintre care 13 dotate cu aparate radar. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 55.000 lei. Dintre acestea, 52 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 29 de sancțiuni pentru neportul centurii de siguranță.

Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere ( 8 viteză, 3 depășiri neregulamentare și 1 neacordare prioritate pietoni) și 7 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *