Un bărbat din Botoşani a murit în tren, lângă soţie. Femeia credea că el doarme

foto generic

Un bărbat din Botoşani, care se afla în tren împreună cu soţia sa, a murit, în timp ce consoarta credea că el doarme. Bărbatul de 57 de ani a fost observat de câţiva pasageri din jurul său care şi-au dat seama că ceva nu este în regulă.

Aceştia l-au chemat pe şeful de tren, care a sunat imediat la Ambulanţă. Totul s-a întâmplat între stațiile Vaslui și Bârlad.

Ambulanța a fost solicitată să intervină în trenul accelerat Iași – București pentru un bărbat în vârstă de 57 de ani, inconștient pe o banchetă, trenul urmând să oprească în gara Bârlad. Apelul a fost făcut de șeful de tren. A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării, cu medic.  Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul.  A fost anunțată Poliția, pentru a se stabili circumstanțele morții. Pacientul era însoțit de soție care se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu soțul său, crezând probabil că doarme„, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

Bărbatul mort a fost preluat de Medicina Legală Vaslui, pentru a fi efectuată necropsia, potrivit antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *