Acțiune a polițiștilor în municipiul Dorohoi: Zeci de autovehicule trase pe dreapta și peste 40 de persoane legitimate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat, miercuri, în municipiul Dorohoi, pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale, precum și a prevenrii violenței domestice, informeaza printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

 În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 40 de persoane, controlate 23 de autovehicule și verificate 14 unități economice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Au fost, de asemenea, distribuite  pliante şi afişe în vederea informării populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului şi a persoanei, realizate în cadrul parteneriatului  derulat de IPJ Botoşani cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.

 

          

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *