Și-a cumpărat un buletin fals pentru a-și impresiona prietenii de ziua sa. Polițiștii de frontieră botoșăneni i-au făcut „cadou” un dosar penal

Un bărbat de 31 de ani, din Republica Moldova, și-a cumpărat un buletin fals pentru a-și impresionat prietenii de ziua, iar pentru asta a plătit scump.  În data de 04 august a.c., în jurul orei 10.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism, un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 31 de ani.

Acesta a fost controlat amănunțit de oamenii legii, iar în borseta bărbatului, a fost descoperită o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, emisă pe numele acestuia și având aplicată propria fotografie.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatul a declarat că documentul descoperit la controlul de frontieră a fost procurat prin intermediul unei reţele de socializare, plătind suma de 20 de euro pentru a-şi impresiona prietenii prezenţi la petrecerea organizată cu prilejul zilei sale de naştere. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Caz revoltător la Botoșani! Un copil de nouă ani a ajuns la spital în comă alcoolică profundă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *