FOTO & VIDEO! Taximetriștii botoșăneni, luați la verificat de polițiști, finanțiști și inspectorii de muncă. Amenzi și bani confiscați

Amplă acțiune de control în rândul transportatorilor în regim de TAXI, pe 3 august. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Administrației Județene a Finanțelor Publice și Autorității pentru Protecția Consumatorului, precum și cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Poliției Municipiului Dorohoi au acționat pe raza municipiului Dorohoi, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și folosirea forței de muncă fără forme legale în domeniul transportatorilor în regim TAXI, informează printr-un comunicat Inspectoartul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 23 de entități economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 60.000 de lei și au fost confiscați aproximativ  1.400 de lei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *