Accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Un șofer băut a intrat cu mașina într-un autoturism din fața sa

foto generic

Accident cu pagube materiale produs de un șofer beat, pe o stradă din municipiul Botoșani. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Primăverii s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din comuna Curtești, în timp ce conducea autoturismul pe strada Primăverii, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care rula în fața sa, pe același sens, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *