Încep ședințele de repartizare pe posturi a profesorilor botoșăneni. Anunțul făcut de Inspectoratul Școlar Județean!

Inspectoratul Școlar Județean anunță ședința publică de repartizarea pe posturi a cadrelor didactice, joi, 5 august, în Aula Colegiului Național ”A.T.Laurian”.

Potrivit sursei citate, vor fi repartizați pe catedrele vacante complete, indiferent de viabilitatea acestora, candidații cu statut de cadre didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular și a cadrelor didactice debutante din învățământul preuniversitar de stat și particular, care au promovat examenul național pentru obținerea definitivării în învățământ, sesiunea 2021, și au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă în cadrul concursului național, sesiunea 2021, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a notelor.

Candidații vor trebui să aibă asupra lor actul de identitate. În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit (procură notarială în original) la ședința publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluționează, menționează IȘJ. Sute de posturi sunt disponibile în învățământul botoșănean, majoritatea netitularizabile și cu o viabilitate de un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *