A fost identificat și cel de-al doilea tânăr din Botoșani care a lovit un bătrân pentru un telefon și două pachete de țigări

Echipaj de poliție la BotosaniTânărul de 18 ani care a fost implicat în tâlhăria asupra unui bătrân din Pomârla a fost identificat, iar magistrații Judecătoriei Dorohoi au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

El se numește Marian Luca și este din comuna Cristinești. Botoșăneanul de 18 ani, însoțit de un puști de 15 ani, a intrat în casa unui bătrân din Pomârla și, după ce l-au lovit, i-au furat acestuia un telefon mobil și două pachete de țigări.

Potrivit Poliției, în seara de 1 august tânărul de 18 ani, din comuna Cristinești „ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 73 de ani, din comuna Pomârla și prin întrebuințarea de violențe, ar fi sustras un telefon mobil și două pachete cu țigări”.

Imediat după săvârșirea faptei, Marian Luca a dispărut. Judecătorii de la Dorohoi au emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

 

Adolescentul de 15 ani din Botoșani care a tâlhărit un bătrân, arestat preventiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *