Deputatul USR, Andrei Drancă: Se lucrează pe DN28B. Ne ținem de cuvânt, arătăm că se poate!

Deputatul USR, Andrei Drancă, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că lucrările pe DN28B sunt în toi. Potrivit acestuia, „de luni deja putem vedea la lucru utilaje pe DN28B. Au început lucrările de modernizare pe mai multe segmente de drum dinspre Târgu Frumos spre Botoșani. După jumătatea lunii va fi deschis al doilea front de lucru și dinspre Botoșani spre Târgu Frumos”.

Andrei Drancă susține, de asemenea, că „ministrul transporturilor Cătălin Drulă (USR) a promis sprijin total pentru terminarea modernizării în termenul contractat a celor două investiții, DN28B și DN29D. Termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare a celor 74 km din DN28B (Botoșani – Tg.Frumos) și al DN29D (Botoșani – Ștefănești) este 24 de luni și 85% din finanțări provin din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM)”.

2 thoughts on “Deputatul USR, Andrei Drancă: Se lucrează pe DN28B. Ne ținem de cuvânt, arătăm că se poate!

  1. Aha. Sa nu le fie rusine „normalilor” care se laudau cu vorbe neacoperite de vreo fapta. Botosanenii isi distrug masinile de ani de zile pe drumul ala, cu promisiuni desarte din partea PSD, PNL, ALDE, Pro Romania, PMP, PDL etc., iar acum, cand cineva pare sa treaca si la actiune, bam, trebuie sa le fie rusine. Daca anuntul asta era facut de vreun pesedist sau aurist, bag mana-n foc ca le dedicai ode precum Vadim odinioara, coanei Leana si lui nea’ Nicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *