Accident într-o intersecție din municipiul Botoșani. Șoferul a vrut să fugă, însă a fost imobilizat de trecători

foto generic

Accident cu pagube materiale produs, luni, într-o intersecție din municipiul Botoșani, de un șofer care s-a urcat beat la volan. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto, este posibil, să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul George Enescu, ajuns la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu, a schimbat direcția de deplasare înspre strada Nicolae Iorga, împrejurare în care a intrat în coliziune cu scuarul de separare al celor două sensuri de deplasare.

În urma impactului, bărbatul și-a continuat pentru puțin timp deplasarea, ulterior oprind și fiind imobilizat de trecători. În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *