FOTO & VIDEO! Două case din Botoșani au rămas fără acoperiș, după vijelia de luni seară. Pompierii intervin la fața locului

Furtuna de luni seară a afectat și gospodării din satul Bozieni din orașul Săveni, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani. Potrivit sursei citate, vântul puternic a desprins acoperișurile a două case.
La una dintre clădiri a fost afectat și unul dintre pereții. Totodată, trei copaci au fost doborâti de vânt și au căzut pe cabluri tv și pe partea carosabilă. Pentru înlăturarea efectelor intervin pompierii militari Garda de Intervenție Săveni si pompierii voluntari din oraș, a precizat Lupu.
În intervalul orar 16.45 – 18. 00, un număr de 31 unități administrativ-teritoriale din județul Botoșani au fost sub incidența a două avertizări nowcasting COD ROSU de vijelii. Au fost prognozate vijelii puternice cu rafale de peste 90… 100km/h, averse ce vor cumula peste 35 l/mp, izolat grindină, frecvente descărcări electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *