VIDEO Reghecampf, iritat de bucuria jucătorilor de la FC Botoșani, la finalul meciului cu Craiova

Laurenţiu Reghecampf era vizibil iritat la finalul meciului Universitatea Craiova-FC Botoşani, scor 1-2, însă a încercat să-şi păstreze calmul şi să transmită câteva mesaje jucătorilor săi pentru meciurile viitoare.

La un moment dat, Reghe a fost însă pe punctul să izbucnească, atunci când în zona vestiarelor s-a produs agitaţie. Jucătorii echipei din Botoşani dăduseră muzica foarte tare şi au ţinut şi să deschidă uşa, bucuria fiind ostentativă.

Vezi AICI VIDEO!

Între cele două echipe, relaţiile sunt tensionate de mai multă vreme. La ultimul meci direct din Bănie, craioveanul Silvian Cristescu a avut o ieşirea total deplasată, ieşire care i-a adus o suspendare de patru luni. Jignirile strigate de el susţine însă că au fost determinate de gesturile obscene ale antrenorului Marius Croitoru.

La interviul de duminică seară, reporterul Digi Sport Silviu Bordei a încercat să detensioneze situaţia pentru că l-a văzut pe Reghecampf gata să reacţioneze şi a spus „ca la fotbal.” Şi chiar a reuşit, iar „principalul” oltenilor a continuat interviul.

O să muncim foarte bine săptămâna asta şi o să îndreptăm lucrurile„, a încheiat Reghecampf.

O să vedem ce putem face, mai avem nevoie de jucători. Toată lumea e de acord cu acest lucru, în special patronul echipei.  Le-am spus chiar acum în vestiar (n.r. jucătorilor) că nu am cum să trec cu vedere peste anumite chestii. Nu vreau să fac o analiză acum, dar știți cum este în fotbal. Ai ocazii, ratezi, și toată lumea rămâne cu ultima impresie, aceea că ai pierdut meciul. Astăzi am avut și puțin ghinion. Portarul lor a avut câteva intervenții incredibile”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Sursa: digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *