FOTO Cinci ofițeri de la ISU Botoșani au obținut, prin examen, funcții de conducere. Alți zeci de pompieri au fost avansați la termen

Zi de sărbătoare la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” Botoșani. Cinci ofițeri au promovat examenele pentru ocuparea unor funcții de conducere: lt.col. Cristian Tuduruță – adjunct al inspectorului șef, lt.col. Dan Bulat – șef SPIRC, lt.col. Dan Fortoeș – șef SCTI, col. Romică Mihai – comandant al Detașamentului de Pompieri Botoșani, lt. Cătălin Aioanei – locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Botoșani. De asemenea, 88 de pompieri – cinci ofițeri, un maistru militar și 82 de subofițieri – au fost avansați la termen.

Aceștia au fost felicitați de prefectul Dan Nechifor și președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

„Vă felicit pentru avansarea în grad și vă mulțumesc pentru modul în care vă îndepliniți misiunile. Zi de zi, mai ales în această perioadă dificilă, în care pandemia ne îngreunează și mai mult existența, dovediți determinare și profesionalism în misiunile pe care le îndepliniți. Ați dezvoltat o relație bazată pe respect cu cetățenii, iar acest lucru se vede în toate sondajele privind încrederea în instituțiile publice, unde ISU ocupă unul dintre locurile fruntașe. Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competența, răbdarea și puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei și demnității puse în serviciul cetățenilor”, a transmis Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *